Mr. A.F.M. (Aksel) den Hollander

‘Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal’

Mr. Den Hollander is afgestudeerd in Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend werkte hij als advocaat voor verschillende advocatenkantoren, waar de nadruk lag op civiel recht en strafrecht. In 2012 startte mr. Den Hollander met een compagnon het advocatenkantoor VPDH Advocaten aan de Hillelaan in Rotterdam-Zuid. Vijf jaar later heeft hij zijn praktijk voortgezet binnen het nieuwe kantoor AFM den Hollander Advocaten aan de Slinge, wederom in Rotterdam-Zuid.

In al zijn jaren als advocaat heeft mr. Den Hollander op vele verschillende gebieden proceservaring opgedaan. Hierdoor beschikt hij over een zeer uitgebreide praktijk in diverse rechtsgebieden, waarbij het accent ligt op strafrecht (waaronder jeugdstrafrecht), bestuursrecht en civiel recht.

“Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal bij de behandeling van iedere zaak. Ik ben van mening dat een advocaat zich bij iedere zaak, klein of groot, volledig moet inzetten. Op die manier kan je het persoonlijk belang van de cliënt zo goed mogelijk behartigen. En dat is mijn doel: voor iedere cliënt het meest optimale resultaat behalen.”

Mw. mr. D.D. (Dagmar) Klieverik

‘Ik ga enkel en alleen voor het best haalbare resultaat.

In 2007 voltooide mr. Klieverik haar masterstudie strafrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze studie is zij een aantal jaren als vrijwillig vicevoorzitter werkzaam geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Leiden, waar zij cliënten juridisch advies gaf op diverse rechtsgebieden. Tevens heeft zij gewerkt op een gerenommeerd advocatenkantoor in Den Haag, waar cliënten werden bijgestaan in spraakmakende zaken, waaronder het Hofstad-proces.

Tot medio 2015 is mr. Klieverik woonachtig geweest in Frankrijk en heeft zij als legal counsel voor een family office in Monaco gewerkt. Mede hierdoor leerde zij creatief te denken, beschikt zij over een brede praktische kennis van diverse rechtsgebieden en spreekt zij vloeiend Frans. Sinds 2016 is mr. Klieverik werkzaam als advocaat in de algemene strafrechtpraktijk. Ook voert zij onder andere bestuursrechtelijke en civiele procedures.

“Ik ben altijd zeer betrokken bij de zaken die ik behandel en hecht veel waarde aan vertrouwelijkheid en toegankelijkheid voor cliënten. Doordat ik de lat in elke zaak hoog leg, oog voor detail houd en daarbij altijd de belangen van de cliënt voorop stel, ga ik enkel en alleen voor het best haalbare resultaat.”